Folosind Google Posts pentru afacerea dvs

Publicat 28.11.2021

Cum să utilizați funcția de postare GMB pentru compania dvs

Google, în încercarea de a ajuta utilizatorii și proprietarii de afaceri să se bucure de o experiență mai bună, a introdus funcția Google Posts. Cu multe companii interesate să-și îmbunătățească clasamentele în căutarea online, mai multe companii aleg o opțiune de postare automată GMB pentru a le ajuta să-și împingă mai bine afacerile către publicul țintă, fără a fi nevoie să folosească manual funcția de postare Google. Pentru a înțelege mai bine Google Posts, mai jos sunt câteva dintre informațiile pe care trebuie să le știți despre cum să utilizați cel mai bine Google Posts, unde apar în paginile cu rezultate ale motorului de căutare (SERPs) și multe altele.

Ce sunt postările GMB

Google Posts were introduced as a feature which allows businesses with Google My Business (GMB) Listings to add texts and images directly to their GMB listing. The added photos and text will, in turn, appear when related search terms are sought for by users. The posts, however, play an important role, especially for small businesses that do not have a website or social media channel to post their updates and additional information such as promotional offers, events, sales, and more.

Configurarea postării GMB

Google Posts a fost introdusă ca o funcție care permite companiilor cu Listări Compania mea pe Google (GMB) să adauge texte și imagini direct la lista lor GMB. Fotografiile și textul adăugate vor apărea, la rândul lor, atunci când utilizatorii caută termeni de căutare înrudiți. Postările, totuși, joacă un rol important, mai ales pentru întreprinderile mici care nu au un site web sau un canal de socializare pentru a-și posta actualizările și informații suplimentare, cum ar fi oferte promoționale, evenimente, vânzări și multe altele.

Cum îmi ajută Postările Google afacerea?

Postările Google prezintă companiilor o gamă largă de beneficii, mai ales că le oferă o platformă pentru a împărtăși materiale și evenimente promoționale în avans sau în deplasare. Utilizarea Google Posts joacă roluri importante care includ, dar nu se limitează la:

  • Poate fi folosit pentru a promova vânzările flash de către un magazin sau un eveniment promoțional de o zi. Utilizarea Google Posts asigură că utilizatorii de internet sunt invitați să facă parte din ofertă.
  • Permite companiilor să partajeze informații și actualizări de urgență, cum ar fi datele de închidere, modificări în logistică, decizii meteorologice nefavorabile și multe altele.
  • Permite companiilor cu procese foarte vizuale să partajeze fotografii
  • Permite clienților o cale simplă și simplă de a rezerva întâlniri sau de a face rezervări pentru servicii.
  • Permite companiilor să partajeze posturi deschise pentru recrutare

Urmărirea post-implicări

După ce ați luat timp pentru a face o postare, sunt șanse mari să doriți feedback pentru eforturile dvs. Acest lucru se poate face prin rapoarte Google care detaliază numărul de vizualizări, etichetarea URL sau codurile de cupon. Utilizarea codurilor de cupon poate fi o modalitate eficientă de a urmări succesul postărilor Google pe care le-ați făcut, deoarece clienții sunt obligați să încerce codul pentru achizițiile lor online după ce vă citesc postarea.

Viitorul postărilor Google pentru afaceri

În acest moment, utilizarea postărilor Google este complet gratuită pentru oricine are o listă GMB. În viitor, acesta poate deveni un instrument plătit de la Google, datorită valorii sale constante pentru companii și clienții acestora.

Pentru a afla mai multe despre Google Posts și Google My Business, accesați https://locaolseo.md/ 

0 comentarii

Lasa un comentariu