Despre noi

Compania Local SEO, fondată de Nicolae Juravschi în 2016, reprezintă un lider în industria SEO din Moldova, cu o experiență de peste 10 ani. Ne dedicăm oferirii unui spectru larg de servicii, pornind de la verificarea Google Business pentru rețelele de magazine, benzinării, bancomate, farmacii… Avem o aplicație proprie API care ne permite să controlăm peste 1000 de locații în Google Business în Moldova. Practic, suntem specializați în toate aspectele esențiale ale domeniului Google Business și Google Maps pentru rețelele de distribuție din Moldova.

Care este primul lucru pe care îl faci atunci când vrei să cumperi ceva sau să comanzi un serviciu?
Deschide Google!

Un fapt incontestabil al timpului nostru: trăim în două lumi în paralel - real și virtual. Sunt strâns legate și nu mai pot exista una fără cealaltă. Acum oamenii ajung în locuri reale, mai întâi „trecând” prin ei pe Internet. Lumea virtuală a devenit acum un fel de filtru pe drumul către cea reală. Căutați orice produs sau serviciu și, în primul rând, deschideți Google și introduceți interogarea dvs. în motorul de căutare. Acestea sunt regulile vieții moderne și ... ale afacerilor moderne. Pe Internet decideți de unde să cumpărați produsul dorit, de unde să comandați serviciul necesar, de la ce agenție de turism veți achiziționa vouchere și în ce restaurant vă veți sărbători aniversarea. Câștigătorul este cel care ocupă primele poziții în Google!

SEO local - este prezența afacerii dvs. și clasarea acesteia în lumea virtuală, pe hărțile online.

Google - este cel mai popular motor de căutare din lume. Marea majoritate a locuitorilor Republicii Moldova utilizează și motorul de căutare Google (1,7 milioane de utilizatori activi). Majoritatea clienților actuali și potențiali ai oricărei companii caută informații pe Google - produsele și serviciile sale.

Google Maps este un serviciu de cartografiere care depășește în prezent toate celelalte hărți online de sute de milioane de utilizatori. Este posibil și necesar să-i folosești imensa popularitate în interesele afacerii tale.

Google știe unde sunt utilizatorii săi, unde vizitează cel mai des, ce îi interesează, ce cumpără și ce servicii folosesc ... Când facem o solicitare către Google, rezultatele TOP-3 pentru solicitarea noastră și fereastra Google Maps, care ocupă cea mai mare parte a ecranului, apar pe ecran. A intra în acest tip de SERP este o prioritate firească pentru orice afacere și obiectivul principal al Local SEO. Singura modalitate de a atinge acest obiectiv este să vă aflați pe Google Maps și să vă promovați în mod competent locațiile.

 

Propunem să folosim acest instrument pentru a maximiza acoperirea pieței, ceea ce va afecta, de asemenea, loialitatea clienților, va crește nivelul de servicii și imaginea unei companii care ține la clienții săi.

Motorul de căutare Google Maps a atins deja un nivel foarte ridicat în dezvoltarea sa. În viitor, se așteaptă o nouă creștere a interesului public pentru acest serviciu, care este gratuit pentru utilizatori. Țările dezvoltate și orașele mari sunt un bun exemplu. Acolo, majoritatea oamenilor nu își mai pot imagina viața fără a utiliza Google Maps pentru a căuta bunuri și servicii, iar prezența companiilor pe hărțile online este o chestiune firească pentru orice fel de activitate. Dacă nu vă aflați în spațiul virtual, este puțin probabil să fiți căutat în cel real.