Tururi virtuale

Turul virtual este o nouă tehnologie care vă permite să creați un model 3D interactiv al unui obiect sau încăpere și permite utilizatorilor să obțină o imagine completă a obiectului, indiferent dacă este vorba despre un apartament, un restaurant sau un muzeu. Un tur în timp real al sediului permite utilizatorilor să vadă obiectul de oriunde în lume, să evalueze avantajele și posibilitățile acestuia.

Cum se face un tur 3D?

Pentru a-l crea sunt folosite camere și programe speciale. Toate elementele sunt combinate într-un singur proiect care poate fi postat pe site-ul companiei.

Exemple de lucru:


De ce are nevoie o companie de un tur virtual

Un tur virtual este un instrument eficient pentru a vă promova afacerea și pentru a atrage clienți. Un model 3D interactiv al biroului va permite clienților potențiali să se familiarizeze cu obiectul și să ia o decizie cu privire la cumpărarea sau închirierea acestuia fără a părăsi acasă.

Vă poate ajuta să vă prezentați punctele forte, să creați o experiență convingătoare pentru clienți și să construiți încredere în marca dvs. Turul 3D poate fi utilizat în diverse domenii de afaceri: imobiliare, ospitalitate, restaurante, muzee și săli de expoziție.

Comandând un tur virtual in Moldova, veți primi

Rezervarea unui tur virtual in Moldova este foarte ușoară. Pentru aceasta trebuie sa ne contactati. Vom lua măsurători ale camerei, vom stabili ora filmării. Drept urmare, veți primi un tur virtual gata făcut, care poate fi plasat pe site-ul companiei sau pe o platformă specializată.