Ce este Google My Business?

Publicat 20.11.2021

Merită efortul de optimizare GMB?

Există atât de multe sfaturi online despre SEO. Folosiți cuvintele cheie potrivite, obțineți backlink-uri de calitate, postați pe rețelele sociale, lista poate continua. Există atât de multe sfaturi încât se pare că listele noastre de lucruri de făcut când vine vorba de SEO sunt nesfârșite.

Ceea ce face companiile să se întrebe care sunt sarcinile cu adevărat importante. Și, când apare ceva de genul Compania mea pe Google, chiar merită să lucrezi la el? La urma urmei, dacă ai un site web, chiar ai nevoie și de această pagină?

Ce este o pagină GMB?

Gândiți-vă la ea ca la o pagină de listă de afaceri, dar una care acoperă fiecare platformă oferită de Google. Este o locație centrală pentru toate informațiile pe care Google le știe despre afacerea dvs., de la rezultatele din motoarele de căutare la conținut și recenzii.

Are și o gamă largă de alte caracteristici - cum ar fi o facilitate de rezervare de întâlniri etc.

De ce ar trebui să vă pese de Compania mea pe Google

Este gratuit, vă permite să controlați informațiile online despre afacerea dvs. și vă poate ajuta să evaluați mai bine pe Google. Ai nevoie de mai multe informații despre beneficii?

Obțineți informațiile corecte online

O mulțime de aplicații aduc informații despre afacerea dvs. direct de la Google. Cu cât informațiile pe care le pot culege sunt mai exacte, cu atât este mai bine pentru compania dvs. Cel mai bun loc pentru a actualiza aceste informații este pe pagina dvs. GMB.

În acest fel, nimeni nu trebuie să „ghicească” nimic, de la numărul de telefon sau orele pentru care ești deschis. Dacă nu completați aceste informații, Google va încerca să o facă pentru dvs. Ei pot utiliza informații învechite pentru a realiza acest lucru.

De asemenea, cu paginile GMB, oricine le poate edita. Dacă nu completați informațiile, ar putea fi altcineva, inclusiv concurenții dvs.

O mai bună vizibilitate pentru afacerea dvs

Prin completarea completă a profilului, creșteți șansele de a fi prezentat în primele rezultate atât pe Google, cât și pe site-uri terțe.

De asemenea, aveți posibilitatea de a defini categoria în care se încadrează afacerea dvs., asigurându-vă că intrați în rezultate de căutare care sunt mai relevante pentru afacerea dvs.

Faceți o impresie bună online prin GMB Management Tactics

Vrei să-ți arăți afacerea la maximum? Vrei să evidențiezi produsul tău cel mai bine vândut? Google vă permite să încărcați fotografii sau videoclipuri, ceea ce înseamnă că puteți folosi imagini uimitoare pentru a atrage atenția unui utilizator web.

 

Obțineți statistici

Poate cea mai valoroasă caracteristică este că obțineți informații despre modul în care oamenii au ajuns să vă vadă intrarea. Veți ști ce funcționează pentru dvs. și ce nu, ceea ce înseamnă că campaniile dvs. se vor îmbunătăți în eficacitatea lor.

Creați postări

Imaginează-ți dacă ai putea avea acea vânzare uimitoare pe care o faci să apară în rezultatele căutării. Funcția Postări face ca aceasta să fie o posibilitate reală. Dar nu te opri doar aici. De ce să nu postezi un articol pe care oamenii îl vor găsi util și, așadar, să-l folosești și ca experiență de construire a mărcii.

Rezervări direct de la Google

Veți avea nevoie de un software de programare care va funcționa împreună cu această funcție. Dar gândiți-vă la potențialele beneficii. Oamenii nu trebuie să facă pasul suplimentar de a suna pentru o întâlnire, pot doar să o stabilească online.

Gestionarea recenziilor dvs

Recenziile companiei tale pot fi lăsate indiferent dacă ai revendicat sau nu pagina Compania mea. Dacă vă revendicați pagina, cel puțin aveți ocazia să discutați din recenzii. Deci, dacă cineva a lăsat o recenzie proastă, aveți șansa de a compensa.

Pe de altă parte, dacă cineva lasă o recenzie bună, ai șansa să-i mulțumești și să construiești relația în continuare.

Găsirea soluțiilor de management potrivite

Gestionarea înregistrării, mai ales când vine vorba de postări, poate dura ceva timp. Și există o mulțime de modalități mai bune de a-ți petrece timpul când vine vorba de SEO pentru site-ul tău și listarea GMB. Există o mulțime de avantaje în revendicarea și întreținerea paginii dvs. Poate însemna mai multă muncă, dar ce modalitate mai bună de a face ca Google să te claseze mai sus decât să folosești serviciul pe care ți-l oferă ei înșiși? Ai nevoie de mai multe informații? Consultați-ne la https://localseo.md/

0 comentarii

Lasa un comentariu