Consultanta SEO

Servicii SEO consulting

Acest servciu este predestinat departamentului marketing.
Este un intensiv curs SEO, pregătit din timp și individual pentru companii reieșînd din domeniul clientului și necesități specifice.

Modul Tema Descrierea
1 Introducere Ce este SEO și de ce este necesar. Cum funcționează motoarele de căutare. Tipuri de SEO (Site SEO, YouTube, Marketplace, cuvinte cheie și concepte SEO…)
2 Elemente cheie selectarea cuvintelor cheie. Optimizarea antetelor și meta tag-uri. Conținutul și rolul său în SEO. Date structurate și marcare.
3 SEO technical Viteza de încărcare a site-ului. Optimizare mobilă. Structura internă de referință. Crearea unei hărți a site-ului și trimiterea acesteia în motoarele de căutare. Dosarul Robots.txt. Micro markup. Redactarea specificațiilor tehnice pentru SEO, copywriteri și administratori.
4 Link profil importanța link-uri externe pentru SEO. Analiza profilului de referință. Căutați și atrageți linkuri de înaltă calitate.
5 Instrumente de monitorizare și analiză Instrumente de monitorizare și analiză (software) pentru analiza și monitorizarea SEO. Analiza concurențială.
6 Local SEO Factori locali de clasare locală SEO în motoarele de căutare. Crearea și optimizarea unui profil pe compania mea pe Google Business. Optimizarea paginilor site-ului local.
7 SEO strategia și planificarea Dezvoltarea și implementarea strategiei SEO. Planificarea și lansarea campaniilor SEO. Metode de gestionare și optimizare a proiectelor SEO. Utilizarea AI în SEO.
8 Concluzii Întrebări și răspunsuri ale participanților.


Durata: 2 zile, 3 ore pe zi.

Locul De Desfășurare – Tekwill

Cost - 450 euro TVA inclus

Ce este consultanța SEO

Consultanta SEO

Recomandări experți pentru afaceri în domeniul promovării motoarelor de căutare.

Care este valoarea acestor recomandări? La urma urmei, profesia de optimizator nu este predată în universități, iar internetul este plin de liste de verificare și recomandări pentru SEO în domeniul public. Faptul este că modelele SEO se schimbă foarte repede. Cunoștințele acumulate cu un an în urmă ar putea să nu fie relevante astăzi. În plus, funcțiile de promovare sunt individuale pentru fiecare nișă.

Prin urmare, doar un practician cu normă întreagă cu experiență în promovarea în multe nișe poate oferi sfaturi de specialitate privind SEO. Poate fi deosebit de util să consultați un optimizator care are experiență de lucru cu proiecte similare cu ale dvs.Ce este inclus în conceptul de consultanță SEO

Sfaturi privind promovarea în căutare – aceasta nu este o listă cu câteva sfaturi SEO secrete cunoscute doar de cei mai experimentați SEO. Acesta este un plan de promovare a resurselor format, bazat pe caracteristicile sale individuale.

Pentru a crea un astfel de plan, un specialist SEO studiază cu atenție caracteristicile site-ului în sine, publicul țintă al acestuia, precum și concurenții. Abilitatea de a determina cu precizie punctele cheie de creștere ale resurselor de Internet de diferite tipuri și subiecte face din optimizator un profesionist. În momentul de față, un marketer poate efectua astfel de acțiuni folosind un anumit software, despre care vom vorbi în timpul consultării.

Consultarea SEO include

  1. Analiza cuvintelor cheie și a frazelor. Experții noștri vă vor ajuta să identificați cele mai relevante cuvinte cheie și expresii pentru afacerea dvs.
  2. Analiza de conținut. Vom efectua o analiză completă a conținutului dvs. pentru a determina cum se potrivește cuvintele dvs. cheie și expresiile și vă vom oferi un plan de optimizare a conținutului.
  3. Analiza aspectelor tehnice. Vă vom audita site-ul pentru a ne asigura că îndeplinește cerințele moderne ale motoarelor de căutare. Vom acorda atenție unor aspecte precum viteza de încărcare, optimizarea dispozitivelor mobile și alți parametri tehnici.
  4. Analiza unui profil de link. Vom analiza linkurile dvs. pentru a determina cât de relevante sunt acestea pentru afacerea dvs. și vom veni cu o strategie pentru a vă îmbunătăți profilul de link.
  5. Dezvoltarea unei strategii. Experții noștri seo vă vor ajuta să dezvoltați o strategie de îmbunătățire a site-ului dvs. în motoarele de căutare, care vă va îndeplini obiectivele de afaceri.

Consultanța SEO este o parte importantă a oricărei afaceri online. Experții noștri SEO vă vor ajuta să obțineți rezultate mai bune în motoarele de căutare și să vă creșteți traficul și conversiile.

Pe baza acestor informații, veți putea

Consultanta SEO

Prețul serviciilor de consultanță: